Jedno procento
Subscribe
Sign in
Home
Notes
#boomervkuchyni
deník
Jedno procento LIVE
povídky z fleku
ai audit
Archive
Leaderboard
About
Latest
Top
Discussions
Buřty na pivu, česká báseň v hrnci
Tento český klenot není jenom jídlem – je to manifestace naší národní povahy.
May 5
•
Miloš Čermák
6
Share this post
Jedno procento
Buřty na pivu, česká báseň v hrnci
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
February 2025
Buffalo nám dalo křídla. A co takhle květák?
Možná znáte příběh o tom, jak vznikla pálivá oranžová “buffalo křídla”.
Feb 16
•
Miloš Čermák
2
Share this post
Jedno procento
Buffalo nám dalo křídla. A co takhle květák?
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
Zbyla vám vařená rýže? Udělejte si ji trochu s korejským a trochu švýcarským šmrncem
Když se potkají dvě kulinářské tradice, může z toho být katastrofa.
Feb 5
•
Miloš Čermák
1
Share this post
Jedno procento
Zbyla vám vařená rýže? Udělejte si ji trochu s korejským a trochu švýcarským šmrncem
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
January 2025
I z Ruska sem tam přijde něco dobrého, třeba svíčková Stroganoff
Další z receptů pro boomery v kuchyni, ideální "comfort food" pro chladné lednové dny
Jan 24
•
Miloš Čermák
3
Share this post
Jedno procento
I z Ruska sem tam přijde něco dobrého, třeba svíčková Stroganoff
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
Agent kumquat spojuje chutě, barvy i kultury
Lidl nabízí vaničku kumqatů za 49 korun. Zde je jeden z nápadů, co s ní udělat - a třeba tímhle jídlem nahradit novoroční čočku
Jan 1
•
Miloš Čermák
5
Share this post
Jedno procento
Agent kumquat spojuje chutě, barvy i kultury
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
November 2024
S podzimem přichází sezóna paštik. Udělejte si jednu super jednoduchou podle Pepina
Paštika je takový kulinářský chameleon.
Nov 3, 2024
•
Miloš Čermák
3
Share this post
Jedno procento
S podzimem přichází sezóna paštik. Udělejte si jednu super jednoduchou podle Pepina
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
2
July 2024
Plněné papriky: zdánlivě pracná, ale vděčná česká klasika
Jako dítě jsem je nesnášel.
Jul 9, 2024
•
Miloš Čermák
1
Share this post
Jedno procento
Plněné papriky: zdánlivě pracná, ale vděčná česká klasika
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
June 2024
Když je čtvrtek, měli byste uvařit paellu
Jedli jsme paellu a zapíjeli ji chladným bílým vínem, někdy i koňakem a kávou, napsal Hemingway v jednom ze svých dopisů.
Jun 20, 2024
•
Miloš Čermák
7
Share this post
Jedno procento
Když je čtvrtek, měli byste uvařit paellu
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
2
April 2023
"Tvoje babička dělá smradlavý kimči!" #boomervkuchyni
Už 6. díl seriálu o jídlech, která psala historii. Po italském salátu z Mexika, americké Číně, indické specialitě ze Skotska či guláši s prolhaným…
Apr 7, 2023
•
Miloš Čermák
5
Share this post
Jedno procento
"Tvoje babička dělá smradlavý kimči!" #boomervkuchyni
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
March 2023
Segedín se šesti? Jedno z nejlepších a nejjednodušších českých jídel. Ale nic, co o něm víte, asi není pravda #boomervkuchyni
Už 5. díl seriálu o jídlech, která psala historii. Po italském salátu z Mexika, americké Číně, indické specialitě ze Skotska a kuřeti z Kyjeva je tu…
Mar 13, 2023
•
Miloš Čermák
3
Share this post
Jedno procento
Segedín se šesti? Jedno z nejlepších a nejjednodušších českých jídel. Ale nic, co o něm víte, asi není pravda #boomervkuchyni
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
February 2023
Kdo servíruje kyjevské kuře? Historie jídla, které se stalo symbolem noblesy, konzumu i zbabělosti #boomervkuchyni
Už čtvrtý díl seriálu o jídlech, která psala historii. Po italském salátu z Mexika, americké Číně a indické specialitě ze Skotska tu je kyjevské kuře…
Feb 28, 2023
•
Miloš Čermák
Share this post
Jedno procento
Kdo servíruje kyjevské kuře? Historie jídla, které se stalo symbolem noblesy, konzumu i zbabělosti #boomervkuchyni
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
Recept od maminky plus plechovka rajčat. Aneb Indie se skotským šmrncem #boomervkuchyni
Třetí díl seriálu o jídlech, která psala historii. Po italském salátu z Mexika a americké Číně tu je jedna slavná indická specialita ze Skotska.
Feb 19, 2023
•
Miloš Čermák
Share this post
Jedno procento
Recept od maminky plus plechovka rajčat. Aneb Indie se skotským šmrncem #boomervkuchyni
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
Share
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
This site requires JavaScript to run correctly. Please
turn on JavaScript
or unblock scripts